Mario Giribaldi
Po tři generace se stejnou vášní
Zemědělská společnost Mario Giribaldi byla založena na počátku 20. století a nyní pokračuje již po tři generace. Tehdy to byly těžké časy a zemědělství bylo nejen jedním ze vzácných zdrojů obživy, ale také hrdostí na pouta se zemí, která sice působila utrpení, ale lidé byli zvyklí se pro půdu obětovat.
Láska k něčemu skutečnému a živému
Mario Giribaldi a jeho rodina začali s ekologickým pěstováním hroznů již v roce 2001 a organický certifikát získali v roce 2004. Díky tomu jsou jedním z prvních výrobců biovína v Itálii a vinařské oblasti Piemont.
Pro Maria a jeho rodinu je výroba vína biodynamickým způsobem životním stylem. Pokračují ve výrobě vysoce kvalitních vín, hledají autenticitu, jsou odhodlaní vyrábět svá vína jako skutečný odraz sebe sama, oblasti, ve které žijí, s ohledem na flóru a faunu.
PĚSTOVÁNÍ NA VLASTNÍCH POZEMCÍCH
Dnes, po vzoru tradice a z lásky k něčemu tak pravdivému a živému, jako je víno, pokračujeme se stejnou vůlí a vášní v rozhovoru, který začali naši otcové a ještě předtím naši prarodiče. Jsme rodinnou firmou nejen proto, že zastupujeme třetí generaci rodiny, která se léta věnuje obdělávání své půdy, ale především proto, že dnes jsme velká RODINA deseti lidí, kteří každý den hrdě a jednotně sdílet vášeň pro vlastní práci.