BP CAMPAL Prosecco DOCG Conegliano-Valdobbiadene 11% Brut 0,75l Bernardi
Kód: 1536Související produkty

Prosecco DOCG Conegliano-Valdobbiadene 11% frizzante Příjemné perlivé víno z oblasti Conegliano-Valdobbiadene světlé slámově žluté známé typickým ovocným buketem, v chuti...

AL CAVO Prosecco DOCG Conegliano-Valdobbiadene Dry Rive di Collalto Příjemné šumivé víno z oblasti Conegliano-Valdobbiadene světlé slámově žluté známé typickým...

AL CAVO Prosecco DOCG Conegliano-Valdobbiadene Extra brut Rive di Collalto Vynikající jako aperitiv, ideální s rybími pokrmy a doplnit celé menu jídlo by bylo...

PRÁ DEI SALT Prosecco DOCG Conegliano-Valdobbiadene Rive di Collalto Ročníkové šumivé víno z prestižní viniční tratě "Rive di Collalto" oceněné spoustou cen mimo jiné 92. body...

PRÁ DEI SALT Prosecco DOCG Conegliano-Valdobbiadene spumante Ročníkové šumivé víno z viniční tratě Collalto. Barva vína je světle slámově žlutá s jemnou a vytrvalou...
Detailní popis produktu
“CAMPAL” Prosecco Superiore Brut Millesimato
Suché šumivé bílé víno Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG ročníkové
Oblast původu: Conegliano Valdobbiadene
Odrůda hroznů: Glera
Způsob chovu: dvojitý obrácený a/nebo úzký sylvoz
Období sklizně: 1. – 15. září
Druh sklizně: ručně
Hrozny na hektar: 70kg/ha
Vinařství: v bílé barvě s jemným lisováním
Primární fermentace: statická dekantace a fermentace při kontrolované teplotě
Pění: 40 dní
Způsob výroby šumivého vína: přirozená refermentace v autoklávu Charmatova metoda
Sekundární fermentace: 1 – 3 měsíce v autoklávu
Stárnutí lahví: 15 dní
Alkohol: 11,5 % obj.
Zbytky cukru: 8 g/l
Charakteristika půdy: střední textura se sklonem k jílovité
Barva a perleť: světle slámově žlutá barva s jemným a trvalým perlením
Aroma: ve vůni připomíná květinové tóny růže, citrusů, akácie a ovocné tóny bílé broskve, hrušky a jablka
Párování jídla: Je to vynikající aperitiv a ideálně se hodí ke korýšům a jemným rybám.
Chuť: suchá a pikantní chuť
Teplota podávání: 6 – 8 °C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.