Talenti
V 50. letech 20. století se Pierluigi Talenti rozhodl přestěhovat z hor Romagna do mírných, slunných kopců Montalcina. Po několika letech se rozhodl koupit panství a jeho pozemky, které ho tolik fascinovaly a zaujaly.
V průběhu let se Pierluigi věnoval klonálnímu výzkumu odrůdy Sangiovese v této oblasti a svá vína dovedl na nejvyšší úroveň kvality.
Dnes Riccardo, s respektem k tradici, pokračuje ve svém výzkumu a práci se stejnou vášní a odhodláním jako jeho dědeček.
Úzké pouto mezi tradicí a inovací
Ručně sklízíme nejlepší hrozny do malých nádob, abychom zachovali jejich celistvost, a poté vybíráme hrozny a bobule, abychom z každé sklizně dostali to nejlepší.
V sudovém sklepě se tradice prolíná s neustálým hledáním zlepšování. Naše vína zrají více než dva roky v sudech z kvalitního dubu Allier a slavonského dubu. Poté se nechají zrát v lahvi po dobu nezbytnou k posílení jejich aroma a charakteru, čímž se stanou jedinečnými a neopakovatelnými.
Cesta za vínem: vášeň, péče a čas

