Alta Langa DOCG Brut 0,75l Ronzano
Kód: 1767Související produkty
Piemonte D.O.C. Barbera Rubínově červená, brilantní. Čistá, intenzivní ovocná charakteristikcké aroma. Jemná chuť se správnou tříslovinovou...
Vino spumante LUNA PERLATA Brut Šumivé víno metodou Charmat s druhou fermentací v ocelovém tanku při kontrolované teplotě. Světle slámově žlutá barva. Čistá,...
Piemonte D.O.C. Cortese Slámově žlutá barva se zelenkavými odlesky. Čisté, ovocné aroma. Sametová, svěží, harmonická chuť. Aperitivy, předkrmy, pokrmy z...
Langhe D.O.C. Nebbiolo Červená s granátovými odlesky. Harmonický a elegantní, připomíná fialku. Plné tělo, mladá elegantní tříslovina, sametová a harmonická...
Barbaresco D.O.C.G. Pepino Intenzivní granátově červená barva. V puse zralé červené ovoce, čerstvý jahodový a ostružinový džem. Silná struktura se sametovými a příjemnými...
Barbera d’Asti D.O.C.G. Rubínově červená barva. Čistá, ovocná, intenzivní vůně. Jemné a se správnou tříslovinovou konzistencí, příjemné, líbivé. Všechna...
Barbaresco D.O.C.G. Bricco di Neive Červené s granátovými odlesky. Éterické, široké, intenzivní, složené, připomínající fialku a třešeň v alkoholu, tóny buasè a vanilky...
DOLCI NOTE Lehce fermentovaný mošt hroznů odrůdy Moscato. Čisté, ovocné aroma. Sametově sladká, svěží, harmonická chuť. Aperitivy, dezerty. Alkohol 5%
Detailní popis produktu
METODO CLASSICO Alta Langa D.O.C.G. Brut
VÝROBNÍ OBLAST Mango
KLIMA Mírné
PŮDA Jílovitá - vápenatá
NADMOŘSKÁ VÝŠKA 500 m n.m
TRÉNINKOVÝ SYSTÉM Guyot
VÝNOS NA HEKTAR 70 quintalů
PRŮMĚRNÉ STÁŘÍ RÉVY 15-20 let
VINIFIKACE Nerezové nádrže při kontrolované teplotě + battonáž 6 měsíců
PRISMA DI SPUMA Klasická metoda s fermentací v láhvi
SEKUNDÁRNÍ FERMENTACE 36 měsíců v láhvi na kalech
BARVA Slámově žlutá se zlatými odlesky, šumivé víno s jemnou a perzistentní "Perlage"
BOUQUET Komplexní, atraktivní, jemná s tóny bělomasého ovoce, chlebové kůrky, minerálů
CHUŤ Suchá, tóny citrusů, elegantní a intenzivní, bohatá struktura a dlouhá minerální dochuť
ŽIVOTNOST 4-6 let
OBSAH ALKOHOLU 12,5 %
PÁROVÁNÍ: Aperitiv, pokrmy z ryb a během jídla
SERVIS 4. - 6
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
